Oglasnik za privatni smještaj

Povoljno oglašavanje, bez provizije!

Molimo na razumjevanju, da registracije i oglasi uneseni nakon 20.02.2020, bit ću tek objavljeni poslje 15.08.2020, kako bismo osigurali postoječim partnerima i gostima maksimalnu uslugu prije i u toku sezone.

Zašto oglasiti na Apartmania oglasniku?

S nama možete na najjednostavniji način oglašavati svoj privatni smještaj, pronaći nove goste i učiniti Vaš smještaj poznatijim na Internetu. Za razliku od mnogih drugih portala, mi pridajemo veliku važnost izravnim rezervacijama i kontaktu s gostima. Prvenstveno ciljamo na goste kojima je Hrvatska već omiljena destinacija i goste koji preferiraju izravne rezervacije kod vlasnika.

Novi način oglašavanja na internetu

Naš je koncept kombinirati izravno oglašavanje i posredovanje pri iznajmljivanju privatnog smještaja. To stvara nove mogućnosti za goste i iznajmljivače, direktne i sigurne rezervacije po nižim cijenama za razliku od portala s provizijom. U početku ćete možda pomisliti da je sve isto, ali razliku i uspjeh činite Vi kao vlasnik.

Oglašavanje u 3 koraka

 • Registrirajte se

  Registrirajte se kao iznajmljivač na Apartmania.net Hrvatska. Pričekajte potvrdu o uspješnoj registraciji i pristupite Vašem korisničkom profilu.

 • Odaberite paket

  Odaberite paket za oglašavanje Apartmania. Birajte jedan između 4 različita paketa za oglašavanje koji Vam najviše odgovara. Nakon aktivacije paketa, šaljemo Vam obavijest o uspješnoj aktivaciji paketa te možete krenuti s unosom oglasa.

 • Objavite oglas

  Unesite Vaš prvi oglas na Apartmania. Unos traje svega 5-7 minuta po oglasu. Nakon što ste unijeli prvi oglas, naš tim provjerit će unesene podatke i objaviti Vaš oglas na svim našim stranicama u roku 48 sati.

Oglasnik i izravne rezervacije

S 8 godina iskustva u turizmu naših zaposlenika i 4 godine rada Apartmania oglasnika, znamo što dobri iznajmljivači i gosti traže. Mnogi iznajmljivači su se već navikli na plaćanje provizije i tako zaboravili da je realna cijena smještaja u stvarnosti niža. Jer, realna cijena je iznos koji iznajmljivač dobije nakon provizije i plaćanja PDV-a, a što podrazumijeva veće naknade iznajmljivačima, ali ujedno i veće obveze. Stoga, našim oglasnikom želimo fokusirati se ponovo na izravne rezervacije privatnog smještaja na novoj razini, kako bi se suprotstavili visokim cijenama. Postanite još danas dio našega tima na Apartmania oglasniku i omogućite gostima boravak u Hrvatskoj kao što je i nekada bio – na suvremeni način.

Apartmania.net - Hrvatska

S oglasnikom Apartmania.net Hrvatska omogućujemo iznajmljivačima oglašavanje i promoviranje privatnog smještaja na domaćem tržištu. Direktne rezervacije i upite, dobivate izravno s domaćeg tržišta, bez posredovanja i plaćanja provizije.

Apartmania oglasnik u inozemstvu

Sa samo jednom registracijom na Apartmania.net Hrvatska, prezentirate Vaš oglas na svim stranicama Apartmania. Trenutno naš oglasnik izrađen na njemačkom jeziku je prisutan u Njemačkoj kao našem glavnom tržištu, u Austriji i Švicarskoj, te na engleskom jeziku za ostale zemlje. Sa svakom novom stranicom izrađenom na drugim jezicima, Vaš oglas bit će dostupan sve većem broju potencijalnih gostiju. Vaš oglas na našim inozemnim stranicama uređuje naš tim i brine se oko upita i rezervacija za Vas. Za inozemne upite i rezervacije, naš tim će Vas obavijestiti i posredovati u komunikaciji između Vas i gosta kako bismo održali visoku kvalitetu usluge naše stranice.

Izravne rezervacije

Kod nas je svaka rezervacija izravna. Na Apartmania.net Hrvatska samostalno upravljate upitima i rezervacijama dok se mi brinemo za upite i rezervacije pristigle iz inozemstva. Ako se radi o izravnim rezervacijama, ne plaćate PDV i ostale naknade za ostvarenu rezervaciju putem našeg oglasnika.

Sigurne izravne rezervacije

Kako bismo Vam mogli garantirati rezervacije iz inozemstva, gosti prilikom rezervacije trebaju uplatiti polog u iznosu od 30% u roku od 10 dana na Vaš račun. Ako gost ne izvrši uplatu, od nas dobivate 3% od cijene najma kao odštetu za ne završenu rezervaciju.

Oglasnik, oglašavanje bez uvjeta

Kao portal za objavu Vaših oglasa ne namećemo Vam stroge uvjete poslovanja kao što ih nameću portali s provizijom ili agencije. Slobodni ste odabrati koliko dugo želite oglašavati svoj smještaj kod nas. Ako želite prekinuti oglašavanje, to možete učiniti u bilo kojem trenutku bez posljedica. Jedini uvjet na našem portalu je da, s obzirom da ne plaćate nikakvu proviziju, povoljnije uvjete prenesete i na cijenu smještaja prema gostima kako bi se rezervacija na Apartmania oglasniku bila isplativa Vama, gostima i nama.

Bez provizije?

– Da, Apartmania ne naplaćuje proviziju svojim partnerima za ostvarenu rezervaciju. Ali kako bismo mogli nastaviti s radom, razvijati dalje portal i naravno opstati, nadograđujemo se na Vašu cijenu i to naplaćujemo direktno gostima kada žele rezervirati Vaš smještaj u iznosu između 10 i 15%. Na ovaj način, ne trebate ispunjavati PDV obrazac te plaćati dodatnio PDV. Gosti Vama uplaćuju direktno na račun akontaciju i preostali iznos rezervacije ili prilikom dolaska u smještaj. Jedini uvjet našim partnerima je iz tog razloga, da je cijene smještaja na našem oglasniku Vaša neto cijene ili umjanjena za iznos provizije koji plaćate drugdje npr. na Booking ili u agencijama.

Što je neto cijena?

– Neto cijena je Vaša cijena, po kojoj inače nudite gostima koji se npr. direktno Vama jave i rezerviraju smještaj bez agencije ili portala. Ukoliko se oglašavate npr. na Booking ili preko agencija, Vaša neto cijena nije cijena koju nudite preko istih, nego cijena koju dobivate isplaćeno nakon što se odbije provizija. Ako uzmemo u obzir Boooking, cijena koju Vi dobivate nije 100 EUR, nego ca. 85,00 EUR nakon provizije – tu cijenu je potrebno staviti na naš oglas.

Primjer: Ako je cijena smještaja za izravne rezervacije u Vašem cjeniku 100,00 EUR a Vaša cijena na booking 120,00 EUR – potrebno je staviti cijenu od 100,00 EUR na Apartmania. 

Ako je Vaša cijena u smještaju i na booking ista, potrebno je staviti cijenu umanjenu za iznos provizije. Kod booking provizija iznosi 15%. 

 

Što ako stavim cijenu kao na portalima sa provizijom? U takvom slučaju, šaljemo Vam obavijest da je cijena ista kao na portalu sa provizijom te da nam dostavite nove cijene. Ukoliko to nije moguće, oglas uklanjamo u roku 48 sati.

Zašto nije dozvoljeno oglasiti istu cijenu kao na portalima sa provizijom? Ukoliko se nadograđujem na cijenu, postali bi skuplji nego konkurencija umjesto povolniji, jer se radi o izravnim rezervacijam te direktnim uplatama na račun. Pošto se ne plaća provizija, ne plaća se također PDV na proviziju te  svaki partner dakle ima manje obaveza i posla.

Imam slabu popunjenost, koliko brzo mogu očekivat rezervaciju?

– Popunjenost ovisi o više faktora: cijena, lokacija, atraktivnost smještaja i komunikacija. Rado ćemo se potruditi pomoći Vam popuniti Vaš smještaj ali i za to nam treba dobar start. Prihvatljiva cijena smještaja i vremena. Prema našem iskustvu, naši gosti se rado vraćaju na Apartmania.de radi usluge, jednostavne i direktne komunikacije i jednostavne obrade rezervacije. Za komunikaciju i promociju pobrinuti ćemo se mi.

Što ako ne dobijem niti jednu rezervaciju?

– Vaš cilj je kao i naš, da gost rezervira smještaj. Ukoliko ne bude rezervacije, Vaš smještaj je promoviran i postao poznatiji, što se svakako može razviti u buduće rezervacije. Važno je, ne odustati.. nismo ni mi 😉

“Apartmania je bio jedan od prvih portala na kojim sam oglasila svoje apartmane nakon što sam dobila rješenje na jesen u 2016. Od početka sam prilagodila cijene prema proviziji raznih portala i sama sam primjetila da je cijena i ponuda ključni faktor za goste. Na Apartmania sam oglašena sa cijenom koju želim dobiti od gosta dok sam na drugim dodala proviziju. Potpuno sam zadovoljna sa Apartmania jer većina gostiju mi stižu direktno od njih ili su gosti koji me direktno kontaktiraju.”

Iznajmljivač: Marija – Otok Vir

Direktno plaćanje, jednostavno i sigurno

 • Plaćajte manje naknade

  Apartmania ne naplaćuje proviziju od svojih partnera za ostvarenu rezervaciju, s time možete ponuditi gostima Vašu najbolju i najnižu cijenu – Vašu realnu cijenu, jer ne plaćate ostale naknade kao PDV na proviziju ili naknadu za naplatu, jer je sve direktno između Vas i gosta!

 • Sigurno

  Dok za tuzemne upite i rezervacije, samostalno određujete plaćanje s gostima, za inozemne upite i rezervacije preuzimao mi obradu i uvjete plaćanja za goste. Za rezervacije iz inozemstva, gosti imaju obvezu uplatiti polog u iznosu od 30% u roku 10 dana direktno na Vaš račun. Ukoliko gost to učini, šaljemo gostima podsjetnik za plaćanje i kontaktiramo ih kako bismo osigurali da je rezervacija i dalje sigurna. Ukoliko gost iz inozemstva za rezervaciju koju smo Vam potvrdili, ne uplati polog u roku 15 dana na Vaš račun, Apartmania vam plaća 3% iznosa rezervacije.

 • Način plaćanja

  Apartmania se fokusira na izravne rezervacije, te način plaćanje je direktno na Vaš račun od strane gosta, bez provizije ili drugih troškova.

Više o nama

 • Što je Apartmania?

  Apartmani je neovisni portal za oglašavanje  privatnog smještaja u Hrvatskoj. Budući da je Apartmania oglasnik, dakle nismo agencija ili OTA-portal, niste obavezni pridržati se uvjetima kako što je Bestprice-garancija ili slično drugih portala ili agencija. Oglasite svoj smještaj kod nas, kao da se gostima obraćate izravno na ulici, direktno, bez provizije i bez obaveza.

 • Naša vizija

  Kada smo krenuli sa samo 12 apartmana u 2017. godini, kao privatna stranica za apartmane iz ulice, nismo mogli zamisliti da će naš projekt pobuditi interes iznajmljivača iz šire Hrvatske. Siguran i ciljani rast omogućio nam je širenje naše ponude smještaja s vrlo dobrim omjerom cijene i kvalitete naše ponude u samo 2 godine.. Specijalizirani za njemačko tržište, svoju ponudu polako proširujemo i na druge europske zemlje, u korist gostiju i naših iznajmljivača.

Paketi za oglašavanje

Odaberite oglašavanje, koje Vama odgovara sa Apartmania oglasnikom

null

Apartmania.de & booking-kroatien.de

Apartmania.de je naš oglasnik za njemačko govorno područje. S registracijom na Apartmania.net, vaš oglas će biti vidljiv automatski na Apartmania.de. Naši agenti ću samostalno povući sve potrebne informacije iz vaših oglasa sa Apartmania.net i objaviti oglas na Apartmania.de na njemaćkom jeziku. Upiti i rezervacije sa Apartmania.de obrađuju naši agenti za Vas i obavijestiti ću Vas putem E-Mail, porukom ili telefon.
null

Apartmania.at

Apartmania.at je naš oglasnik za austriju. S registracijom na Apartmania.net, vaš oglas će biti vidljiv automatski na Apartmania.at. Naši agenti ću samostalno povući sve potrebne informacije iz vaših oglasa sa Apartmania.net i objaviti oglas na Apartmania.at na njemaćkom jeziku. Upiti i rezervacije sa Apartmania.at obrađuju naši agenti za Vas i obavijestiti ću Vas putem E-Mail, porukom ili telefon.
null

Apartmania.eu

Apartmania.eu je naš oglasnik za ostale zemlje na engleskom jeziku. S registracijom na Apartmania.net, vaš oglas će biti vidljiv automatski na Apartmania.eu. Naši agenti ću samostalno povući sve potrebne informacije iz vaših oglasa sa Apartmania.net i objaviti oglas na Apartmania.de na engelskom jeziku. Upiti i rezervacije sa Apartmania.eu obrađuju naši agenti za Vas i obavijestiti ću Vas putem E-Mail, porukom ili telefon.
null

Apartmania.net - Hrvatska

Apartmania.net Hrvatska je naš oglasnik za domaće i slovensko trzište na hrvatskom jeziku te nudi Vam korisničko sučelja za Vaše oglase na Apartmania. Vaš oglas na Apartmania.net je povezan sa svim ostalim našim stranicama te možete upravljati jednostavno s Vašim oglasima iz korisničkog sučelja sa Apartmania.net

Novosti & ponude

direktno na Vaš E-Mail